Succesvolle klusdag

Succesvolle klusdag

Categorie : Nieuws

Op zondag 22 oktober j.l. was de hele dag een ploegje vrijwilligers in de zaal actief. Zowel vanuit het vaste vrijwilligersteam, als vanuit de schaakverenigingen waren er mensen gekomen om een dagje de handen uit de mouwen te steken om de zaal weer netjes te maken. En met een fantastisch resultaat! De wanden zijn schoongemaakt en opnieuw gewit. Er is een auto vol troep en snoeiafval afgevoerd naar de gemeente werf, waardoor de achter-uitgang van de zaal is weer goed toegankelijk is. Daarnaast is er flink huisgehouden op schoonmaakgebied: onder andere de keuken, de toiletten, de ramen en de vloer kregen een grote beurt.

Het volgende punt op de wensenlijst is nog het schoonmaken en schilderen van het luchtbehandelingssysteem. Vrijwilligers zijn altijd welkom!

De volgende klusdag is in het voorjaar, eind maart/begin april 2024.