Verhuur

Zaal Dijckzigt is een ruime en hoge zaal in het centrum van Utrecht, die zeer geschikt is voor uiteenlopende activiteiten zoals verenigingsavonden, kaart- en schaakverenigingen, bingoavonden, vergaderingen en feestavonden.
 
Er kunnen veel verschillende cursussen gehouden worden en voor vaste gebruikers zijn er mogelijkheden voor opslag van materialen.
 
Ook worden er presentaties gegeven en opvoeringen gedaan. De zaal bevat een geluidsinstallatie met microfoon, een flatscreen beeldscherm en een beamer. De vloer is ook geschikt voor dansen, yoga en diverse gymnastische oefeningen.
 
 
Faciliteiten
Er zijn voor de zaal tafels en ruim 100 stoelen aanwezig die naar eigen inzicht geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld in een theateropstelling, een vergaderopstelling of in kleinere rijen of groepen.
 
In de zaal bevindt zich een bar met een volledige horecavergunning en er is een ruime keuken met professionele apparatuur. Daarnaast bevat de zaal 2 schuifwanden om de zaal in 3 gelijke stukken te verdelen voor bijvoorbeeld het opsplitsen van groepen en activiteiten.
 
Prijzen
De vergunning is tot 01.00 uur ’s nachts en de bar wordt ‘bemenst’ door vrijwilligers die u voor een redelijke prijs van een hapje of een drankje kunnen voorzien.
 
De huur van de zaal bedraagt voor vaste huurders € 25 per uur exclusief servicekosten en energie. Losse huurders betalen € 50 per uur all-in. Afspraken en tarieven op maat zijn mogelijk als het gaat om activiteiten met een maatschappelijke en/of buurtgerichte doelstelling.
 
Consumpties kunnen op een rekening of direct per persoon afgerekend worden. Betaling uitsluitend met PIN.
 
Denksportcentrum Dijckzigt is gevestigd op het adres Boorstraat 107 in Utrecht, in een pand tezamen met Het Huis Utrecht.
 
 
 
 
Schaaksimultaan
Schaakgrootmeesters Hans Böhm en Jan Timman bij Dijckzigt